Известие

Collapse
No announcement yet.

Всичко за Алфа Ромео МиТо

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• добре де Мито с кои автомобили ще е конкурент и те на какви цени са
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Comment

• За сравнение директния конкурент:
      MINI Cooper 120к.с. 38.000,00лв.
      MINI Cooper S 175к.с. 47.400,00лв.
      MINI Cooper D/дизел/ 110к.с. 40.800,00лв.

линкче
      sigpic
      Alfa Romeo 156 2.4JTD
      Mazda CX-5

Comment

• Първоначално публикувано от IVO_GWM Покажи съобщение
        За сравнение директния конкурент:

линкче
        според мен в този клас е безумно да се
        говори за цени от порядъка на 35 000 до 45 000
        за топ версия .. там ГТА КуВе или квото и да е ОК
        но за регулярните нива на изпълнение при фона
        на моментното финансово състояние на бъдещ купувач
        е доста несериозно ... този клас вероятно е добре
        да се движи до 30 бона .. а за спешъл едишъните около 35 000 лв ... още повече че на пазара има доста
        по-смислени алтернативи на повече от достъпни цени, марки няма да цитирам щото като цяло не ме кефят, нищо че са по-функционални според доста ...
        Алфата си е Алфа и не е автомобил за всеки
        макар че пазара на втора употреба прелива вече и всяка 2-ра италиянска по улиците е Алфа ..
        както и да е .. лошото е че щом Митото достига такива цени - Миланото ще доближава 159 вероятно ... което за този клас е едно голямо "съжалявам ама ... "
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• като говорим за мито.... едно спайдърче ще откажете ли

Alfa Romeo 145 1.6 16V TSpark '98

Comment

• Готино е, но има прекалено много вид на дамска кола.
            Иначе няма да откажа - къде ги подаряват?
            Alfa Romeo 166 3.0 V6
            Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.

Comment

• нещо отначало на снимки
              не ми хареса това Мито, но
              наскоро случайно на улицата видяях наживооо и
              честно казано не можах да отлепя поглед от колатаа

Comment

• МиТо на коя платформа се прави?
                156 SW '02

Comment

• Mоже да е имал предвид това: http://news.automedia.bg/read/8166.html
                  Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                  Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

• Първоначално публикувано от achkar Покажи съобщение
                    Mоже да е имал предвид това: http://news.automedia.bg/read/8166.html
                    Това е извадка от линка горе.

На италианския пазар версията MiTo LPG Turbo ще бъде в продажба от тази седмица и ще има цена от 13 900 евро. Тази цена отчита бонусът от 3000 евро, даван от италианското правителство на всеки който купува автомобил работещ с LPG, както и допълнителен бонус от 1500 евро, който дава фирмата за закупуване на този автомобил. Без тези бонуси цената на колата е 18 400 евро.

Политиката на стимули водена и от правителството и от групата Fiat е причина в Италия автомобилите на LPG да са доста популярни и в страната да има повече 2400 зарядни станции. Не е изненада, че през миналата година продажбите на автомобили работещи с LPG са се повишили в сравнение с 2007 със 140%. Очаква се и през тази година растежът да продължи, като отново да бъде около 140-150% в сравнение с миналата година.

Сега групата Fiat предлага фабрични газови уредби за Panda, Punto Classic, (миналата генерация на Puntо), Grande Punto и Punto Evo, Idea и Bravo. Специално новият агрегат предлаган с газовите версии на Deltа и MiTо догодина ще се появи при Punto Evo и при по-големия Bravo.

Освен автомобилите на LPG, Fiat произвежда и моделите от Pandа до Puntо Evo, както и малките Qubo, екстравагантната Multiplа и лекотоварните Doblò във вариант Natural Power, който работи с метан.

Правителството на Италия ме изненада. Това със стимула започва да ми допада, а и цената е шокиращо ниска
                    "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                    Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                    Opel Astra J GTC

Comment

• Ако ще и фабрична, повече кола с газова уредба никога няма да си купя.
                      Giulietta 1,6 JTDm 2013
                      156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от blacksnoopy Покажи съобщение
                        МиТо на коя платформа се прави?
                        На тази от фиат 500 доколкото знам
                        Video meliora proboque deteriora sequor.

Comment

• Първоначално публикувано от Tedo Покажи съобщение
                          На тази от фиат 500 доколкото знам
                          Няма такова нещо!
                          Митото е много приятно за каране. Типично градска кола. Вози твърдо, но е много маневрено и страшно добре набира с тази турбинка. Салона е удобен. Маниашко е!

За сравнение директния конкурент:
                          Иво, купъра въобще не е конкурент. Като изключим кофтито пластмаса в MiTo -то всичко друго е в полза на МиТо. Купъра е конкурент на фиат 500. Единственият плюс според мен на купъра е роботизираната скоростна кутия и мощната версия на двигателя( който не е серийно изпълнение).

Аз като го видях Миткото на снимка, помислих, че е не особено сполучливо. Като го видях наживо обаче разбрах, че е отвратително!
                          Кисело е гроздето))
                          Last edited by fiore; d.m.y г., 13:40.
                          Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                          sprint tropheo
                          155/1.8
                          156/2.0 Selespeed

Comment

• Първоначално публикувано от fiore Покажи съобщение
                            Иво, купъра въобще не е конкурент. Като изключим кофтито пластмаса в MiTo -то всичко друго е в полза на МиТо. Купъра е конкурент на фиат 500. Единственият плюс според мен на купъра е роботизираната скоростна кутия и мощната версия на двигателя( който не е серийно изпълнение).
                            Не съм много съгласен че Мини е по-скоро конкурент на 500 но за информация малко габаритни размери.

Модел / Дължина / Широчина / Височина
                            Alfa Romeo Mito / 4063 / 1720 / 1446
                            Fiat 500 / 3546 / 1627 / 1488
                            Mini / 3700 / 1680 / 1410
                            Mini Clubman / 3937 / 1683 / 1426

Изглежда по близо до 500 но пък според таргет групата за мен Мито се цели в Мини
                            не случайно и в Auto Bild сравняваха Мини с Мито...

Иначе на живо е много по по по, но не съм фен да налагат тези фарове на всички нови модел, но пък кой ли ме пита
                            sigpic
                            Alfa Romeo 156 2.4JTD
                            Mazda CX-5

Comment

• МиТо споделя обща платформа с Гранде Пунто и новата Корса.
                              Giulietta 1,6 JTDm 2013
                              156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

• Първоначално публикувано от IVO_GWM Покажи съобщение
                                Не съм много съгласен че Мини е по-скоро конкурент на 500 но за информация малко габаритни размери.

Модел / Дължина / Широчина / Височина
                                Alfa Romeo Mito / 4063 / 1720 / 1446
                                Fiat 500 / 3546 / 1627 / 1488
                                Mini / 3700 / 1680 / 1410
                                Mini Clubman / 3937 / 1683 / 1426

Изглежда по близо до 500 но пък според таргет групата за мен Мито се цели в Мини
                                не случайно и в Auto Bild сравняваха Мини с Мито...

Иначе на живо е много по по по, но не съм фен да налагат тези фарове на всички нови модел, но пък кой ли ме пита
                                Щом смяташ че е по близо до мини- ок.
                                А фаровете светят доста добре и въобще не са чак толкова грозни. Талянците са направили ена функция "day light" която е удобна- светлини които светят през деня .
                                Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                                sprint tropheo
                                155/1.8
                                156/2.0 Selespeed

Comment

Working...
                                X